دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

مدیرعامل شرکت آبفای خوزستان: سه طرح بزرگ آبرسانی استان در حال اجرا است

مدیرعامل شرکت آبفای خوزستان: سه طرح بزرگ آبرسانی استان در حال اجرا است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان از اجرای سه طرح مهم آبرسانی در استان خبر داد و گفت: تامین پایدار آب شرب در مناطق شهری و روستایی با توجه به فرارسیدن تابستان، در اولویت برنامه‌های آبفا قرار دارد.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، صابر علیدادی با حضور در قرارگاه شهید سپهبد غلامعلی رشیدی ضمن اشاره به اقدامات انجام‌شده برای آمادگی در فصل گرما برای آبرسانی به مناطق مختلف و حساس استان بیان کرد: اورهال تاسیسات و پایدارسازی دیزل‌ژنراتورها با هدف استمرار خدمات‌رسانی در شرایط بحرانی به‌طور کامل انجام شده است.

 

وی افزود: برای مناطقی که با ناپایداری آب مواجه هستند، یگان تانکر با همکاری شورای تامین فعال شده و ۸۰ تانکر برای آبرسانی سیار در نظر گرفته شده است.

علیدادی همچنین با بیان اینکه تاسیسات حساس آبی در استان زیاد است نوسازی و جایگزینی این تاسیسات برای حفظ پایداری آب شرب را ضروری دانست و تاکید کرد: در صورت نیاز، تامین آب از شرکت‌های بسته‌بندی نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

سه طرح بزرگ آبرسانی استان

مدیرعامل آبفای خوزستان با اشاره به پروژه‌های کلان حوزه آب استان گفت: در منطقه دزپارت که پیش‌تر با تنش آبی مواجه بود، سامانه آبرسانی دزپارت در پاییز و زمستان سال گذشته وارد مدار شد و اکنون شهر از طریق این سامانه تغذیه می‌شود.

وی ادامه داد: طرح آبرسانی به ۶۰ روستای منطقه رغیوه نیز در مراحل پایانی قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود تا یک ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

علیدادی افزود: طرح جامع آبرسانی اندیکا با ۱۴۰ کیلومتر خط انتقال نیز در حال اجراست و دارای ۲ منبع تامین است که به سد شهید عباسپور متصل می‌شوند.

وی با اشاره به اهمیت این طرح‌ها گفت: این سه طرح از بزرگ‌ترین طرح‌های آبرسانی در استان هستند و در کنار آن‌ها، طرح‌های متعددی نیز برای آبرسانی به روستاها در حال پیگیری است.

تکمیل تصفیه خانه غرب در انتظار تامین فاینانس چینی

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان درباره طرح تصفیه خانه غرب استان گفت: این طرح تاکنون بیش از ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در صورت تسریع در تامین فاینانس از کشور چین، بخش مایع این طرح تا پایان امسال یا تیرماه سال آینده وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

 

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(سه شنبه ۳ تیر ۱۴۰۴) ۰۸:۱۱
https://www.abfakhz.ir/u/5wf
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید