سه شنبه ۱۴ اَمرداد ۱۴۰۴
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

در تابستان داغ خوزستان؛ لزوم صرفه جویی در مصرف آب در روز‌های گرم شهر بندرامام

در تابستان داغ خوزستان؛ لزوم صرفه جویی در مصرف آب در روز‌های گرم شهر بندرامام

سرپرست اداره آبفا بندر امام خمینی(ره) گفت: با توجه به گرم شدن هوا و افزایش مصرف آب، مشترکان باید مدیریت مصرف را سرلوحه کار خود قرار دهند.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، مهدی تنگسیریبا بیان اینکه همزمان با افزایش دمای هوا، مصرف آب نیز افزایش می‌یابد، اظهار داشت: مشترکین با به کارگیری روش‌های صرفه جویی و مدیریت مصرف مجموعه آبفا را در تامین آب شرب یاری رسانند.

وی ادامه داد: شهروندان به منظور برخورداری از نعمت آب شرب در ساعات گرم روز مصارف غیرضروری را کاهش دهند.

تنگسیری با تاکید بر اینکه با ۲۰ درصد کاهش مصرف آب می‌توان از قطع جریان آب جلوگیری کرد و فصل تابستان را با کمترین چالش پشت سر گذاشت افزود: استفاده از کاهنده‌های آب در منازل، اماکن عمومی و ادارات یکی از شیوه‌های مدیریت مصرف است.

سرپرست اداره آبفا بندر امام خمینی می‌گوید: استفاده از آب آشامیدنی برای مصارف آبیاری باغ‌ها شیوه‌ای ناپسند محسوب می‌شود، بنابراین با جداسازی آب آشامیدنی و آب مورد نیاز برای آبیاری هزینه‌های کمتری برای تامین آب آشامیدنی تحمیل خواهد شد.

تنظیم: راشین نجارپور

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(دوشنبه ۱۳ اَمرداد ۱۴۰۴) ۱۱:۵۸
https://www.abfakhz.ir/u/5xT
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید