یکشنبه ۲۶ اَمرداد ۱۴۰۴
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه مخزن ذخیره آب ۲ هزار مترمکعبی دهستان دریسیه

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه مخزن ذخیره آب ۲ هزار مترمکعبی دهستان دریسیه

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان گفت: پروژه مخزن ذخیره آب ۲ هزار مترمکعبی دهستان دریسیه با پیشرفت ۹۰ درصدی در حال تکمیل است و پس از بهره‌برداری، تامین پایدار آب شرب برای بیش از ۱۲ هزار نفر از اهالی منطقه فراهم خواهد شد.

 

 به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، صابر علیدادی 22 مرداد ماه در جریان بازدید از پروژه مخزن ذخیره آب دهستان دریسیه از توابع بخش دارخوین اظهار کرد: این طرح یکی از اقدامات مهم در راستای ارتقای زیرساخت‌های آبرسانی و بهبود کیفیت خدمات به ساکنان منطقه است.

وی افزود: مخزن جدید با ظرفیت ذخیره‌سازی ۲ هزار مترمکعب آب، امکان تأمین پایدار آب شرب برای بیش از ۱۲ هزار نفر از اهالی دهستان دریسیه و روستاهای تابعه را فراهم می‌کند. این پروژه با پیگیری‌های دکتر هاشم خنفری، نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی، در حال تکمیل است.

علیدادی بیان کرد: برای اجرای این پروژه ۲۷ کیلومتر خط انتقال آب با لوله‌های پلی‌اتیلن ۳۵۵ و ۳۱۵ میلی‌متری احداث شده که نقش مهمی در افزایش فشار و بهبود کیفیت آب در مناطق تحت پوشش دارد.

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان ضمن قدردانی از حمایت‌ها و پیگیری‌های مستمر دکتر خنفری تصریح کرد: این همراهی‌ها و هماهنگی‌های بین‌بخشی، روند اجرا و تکمیل پروژه را تسریع کرده و زمینه بهره‌برداری به موقع از آن را فراهم آورده است.

وی اضافه کرد: در این بازدید که با حضور نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی انجام شد، مشکلات و مطالبات اهالی منطقه نیز مورد بررسی قرار گرفت.

 

 

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(چهارشنبه ۲۲ اَمرداد ۱۴۰۴) ۱۲:۲۴
https://www.abfakhz.ir/u/5zv
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید