چهارشنبه ۲۹ اَمرداد ۱۴۰۴
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

تعویض الکتروموتور تلمبه خانه پمپاژ آب در گرمای ۵۰ درجه ماهشهر

تعویض الکتروموتور تلمبه خانه پمپاژ آب در گرمای ۵۰ درجه ماهشهر

سرپرست آبفا منطقه ماهشهر گفت: عملیات تعویض الکتروموتور ۱۱۰ کیلووات تلمبه‌خانه پمپاژ آب بندرماهشهر در گرمای بیش از ۵۰ درجه این شهر بصورت ضربتی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، داوود چاشیانی با تاکید بر اینکه عملیات تلمبه خانه تعویض این الکتروموتور بدون قطع آب در شبکه انجام شد،اظهار داشت: بدنبال اعلام به موقع اپراتور و اطلاع‌رسانی به واحد تعمیرات، اکیپ تعمیر و نگهداری تأسیسات در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل تلمبه خانه حاضر و با استفاده از الکتروموتور ذخیره ای که پیش‌تر برای مواقع اضطراری آماده‌سازی شده بود، عملیات تعویض در مدت یک ساعت  و نیم به پایان رسید.
چاشیانی اذعان کرد: الکتروموتور آسیب‌دیده نیز بلافاصله جهت تعمیر و احیاء به کارگاه تعمیرات منتقل شد.

 

سرپرست آبفا منطقه ماهشهر در پایان از تلاش و همت کارکنان واحد تعمیرات و نگهداری این اداره که در گرمای طاقت فرسا و بالای ۵۰ درجه در سریعترین زمان ممکن این عملیات را به سرانجام رساندند قدردانی کرد.
تنظیم: راشین نجارپور
روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(سه شنبه ۲۸ اَمرداد ۱۴۰۴) ۲۳:۴۱
https://www.abfakhz.ir/u/5zJ
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید