به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، معاون خدمات مشترکین آبفا منطقه آبادان اظهار داشت: جهت اندازه گیری دقیق مصارف مشترکان و محاسبه واقعی میزان هدررفت آب درچهار ماه اول یکهزار و 96 فقره کنتور فرسوده که دچار خرابی یا فرسودگی شده بودند تعویض و کنتور جدید نصب و جایگزین شد.
حسن هربان گفت : به منظور افزایش دقت اندازه گیری میزان مصرف آب ، این اداره در نظر دارد با ادامه این روند از تعداد کنتورهای خراب شهر آبادان کاسته و باعث افزایش رضایتمندی بیشتر شهروندان شود.
وی تصریح کرد: در این مدت یکهزار و 67 فقره کنتور در حوزه شهری و ۲۹ فقره کنتور فرسوده در حوزه روستایی تعویض و اصلاح شد.
هربان در پایان تأکید کرد: تلاش ما بر این است با توجه به امکانات موجود بهترین خدمات را به مشترکین خود ارائه نماییم در همین راستا انتظار داریم مشترکان نیز با این اداره همکاری لازم را داشته و در سریعترین زمان ممکن در صورت خرابی کنتورها مارا مطلع نمایند.
تنظیم: راشین نجارپور
آبفا منطقه آبادان