یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

تعمیر خط انتقال آب ۵۰۰ میلی‌متری در مسیر تأسیسات شهید کشتکار به شهدای ثوامر آبادان

تعمیر خط انتقال آب ۵۰۰ میلی‌متری در مسیر تأسیسات شهید کشتکار به شهدای ثوامر آبادان

مدیر آبفا منطقه آبادان از تعمیر شکستگی خط انتقال آب ۵۰۰ میلی‌متری در مسیر تأسیسات شهید کشتکار به تأسیسات شهدای ثوامر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، میر محمد آقایی تصریح کرد : تأمین پایدار آب شرب مردم از اولویت‌های اصلی ماست و همکارانم در واحدهای عملیاتی همواره با تمام توان آماده رفع مشکلات احتمالی در خطوط انتقال و شبکه توزیع هستند.

وی در خصوص عملیات اصلاح این خط افزود: شکستگی خط لوله فلزی به قطر ۵۰۰ میلی‌متر در حدفاصل بعد از پل سادات موجب افت فشار آب در بخشی از شبکه توزیع شده بود که با تلاش شبانه‌روزی اکیپ عملیاتی اداره آب چوئبده رفع و این خط مهم دوباره در مدار بهره‌برداری قرار گرفت. آقایی اذعان داشت: این عملیات شامل ایزولاسیون خط، تخلیه آب، برش‌کاری و جوشکاری لوله بود که پس از چند ساعت تلاش بی‌وقفه و انجام تست فشار، خط مجدداً وارد مدار بهره‌برداری شد. مدیر آبفا منطقه آبادان، ضمن قدردانی از تلاش کارکنان عملیاتی خاطر نشان کرد: با وجود شرایط سخت کار میدانی، همکاران ما با سرعت و دقت این مشکل را برطرف کردند تا مردم منطقه با کمترین اختلال در تأمین آب مواجه شوند.

تنظیم:راشین نجارپور
روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴) ۱۳:۳۱
https://www.abfakhz.ir/u/5Ck
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید