چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

برگزاری کلاس آموزشی ایمنی در برابر مخاطرات گاز کلر و عملیات گودبرداری در آبفا منطقه آبادان

برگزاری کلاس آموزشی ایمنی در برابر مخاطرات گاز کلر و عملیات گودبرداری در آبفا منطقه آبادان

در راستای ارتقای سطح ایمنی و افزایش آگاهی شغلی، کلاس آموزشی با موضوع «آشنایی با مخاطرات گاز کلر و عملیات گودبرداری» ویژه کارگران شبکه توزیع و تاسیسات شرکت آب و فاضلاب منطقه آبادان برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان ، مدیر آبفا منطقه آبادان گفت: در راستای ارتقای سطح ایمنی و افزایش آگاهی شغلی، کلاس آموزشی با موضوع «آشنایی با مخاطرات گاز کلر و عملیات گودبرداری» ویژه کارگران شبکه توزیع و تاسیسات شرکت آب و فاضلاب منطقه آبادان برگزار شد.

میر محمد آقایی افزود: این دوره آموزشی با هدف پیشگیری از حوادث، آموزش نکات ایمنی و ارتقای آمادگی نیروهای عملیاتی در مواجهه با شرایط خطرناک محیطی برگزار شد.

وی تصریح کرد: در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با خطرات ناشی از مواجهه با گاز کلر و اصول ایمنی در عملیات گودبرداری آشنا شدند و روش‌های صحیح واکنش در شرایط اضطراری مورد بررسی قرار گرفت.

آقایی اذعان داشت: این برنامه آموزشی به همت مرکز مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آبفا خوزستان و با هماهنگی واحد ایمنی و HSE منطقه برگزار شد.

تنظیم: راشین نجارپور

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴) ۱۲:۱۱
https://www.abfakhz.ir/u/5Db
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید