شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

شناسایی و جمع‌آوری ۲۰ انشعاب غیرمجاز آب در مناطق مختلف شرق دزفول

شناسایی و جمع‌آوری ۲۰ انشعاب غیرمجاز آب در مناطق مختلف شرق دزفول

مدیر آبفا منطقه دزفول از شناسایی و جمع‌آوری ۲۰ انشعاب غیرمجاز آب در سه منطقه شامل روستاهای میدان و فیروزآباد و شهر جندی‌شاپور طی روزهای اخیر خبر داد و بر لزوم همکاری شهروندان در مقابله با انشعابات غیرمجاز تأکید کرد.

 
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، حسین سعادتی‌فر اظهار داشت: در پی گزارش‌های مردمی و اجرای طرح شناسایی انشعابات غیرمجاز توسط اکیپ‌های پلیس آب و واحد مشترکین ، تعداد ۲۰ انشعاب غیرمجاز در سه منطقه از جمله روستای فیروزآباد، روستای میدان و شهر جندی‌شاپور منطقه باغ شناسایی و جمع‌آوری شد.

 

وی با اشاره به مضرات استفاده از انشعابات غیرمجاز تصریح کرد: وجود انشعابات غیرمجاز ضمن تضییع حقوق مشترکین قانونی، موجب افت فشار آب شرب همسایگان ، هدررفت منابع، ناپایداری شبکه ، افزایش هزینه‌های نگهداری و تعمیر خطوط انتقال و همچنین باعث آلودگی شبکه آب شرب می‌شود و مقابله با این موارد از اولویت‌های مهم آبفا منطقه دزفول بوده و با جدیت ادامه خواهد داشت.

 

سعادتی‌فر خاطرنشان کرد: از افرادی که دارای انشعاب غیرمجاز هستند تقاضا می‌شود در اسرع وقت برای تبدیل انشعاب غیر مجاز خود به انشعاب مجاز و قانونی به ادارات آبفا مراجعه نمایند ، در غیر این صورت، ضمن پیگیری قضایی، با جرایم سنگین مالی مواجه خواهند شد.

 

مدیر آبفا منطقه دزفول در پایان گفت : شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده انشعابات غیرمجاز ، موارد را از طریق سامانه شبانه‌روزی ۱۲۲ گزارش نمایند تا در کوتاه‌ترین زمان رسیدگی شود.

 

تنظیم: راشین نجارپور

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴) ۱۱:۲۷
https://www.abfakhz.ir/u/5El
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید