شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور از پروژه جامع فاضلاب اهواز

بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور از پروژه جامع فاضلاب اهواز

محمدجعفر قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور به همراه استاندار خوزستان ، مدیرعامل آبفا خوزستان و جمعی از مسئولان از تصفیه‌خانه و ایستگاه پمپاژ فاضلاب ملی راه اهواز بازدید کرد.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در حاشیه بازدید از تصفیه خانه و ایستگاه پمپاژ فاضلاب ملی راه اظهار کرد: پروژه جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب اهواز از سال ۱۳۷۲ آغاز شد. صابر علیدادی افزود: با توجه به وسعت شهر اهواز، آرزوی دیرینه مردم این بوده که ورودی‌های فاضلاب به رودخانه کارون بسته شده و کیفیت بهداشتی لازم در این رودخانه تأمین شود.

وی افزود: با اقدامات انجام شده، چهار خروجی اصلی فاضلاب حذف شد و ورودی‌های فاضلاب به کارون به ۲۰ نقطه رسید.

علیدادی بیان کرد: فاضلاب در اینجا تصفیه می‌شود و حتی قابلیت فروش به واحدهای صنعتی مانند فولاد خوزستان را دارد تا از درآمد آن، هم هزینه‌های تصفیه‌خانه تأمین شود و هم برای توسعه شبکه، سرمایه‌گذاری کنیم.

وی افزود: برای این پروژه ۳ هزار میلیارد تومان تصویب شده که تاکنون ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار دریافت شده است و ۶ درصد پیشرفت فیزیکی در طرح داشته‌ایم بنابراین اکنون طرح جامع فاضلاب اهواز ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(پنج شنبه ۸ آبان ۱۴۰۴) ۱۴:۱۱
https://www.abfakhz.ir/u/5G1
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید