چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

رفع شکستگی خط لوله انتقال آب در بندر امام خمینی (ره)

رفع شکستگی خط لوله انتقال آب در بندر امام خمینی (ره)

سرپرست اداره آبفا بندر امام خمینی(ره) گفت: یک شاخه لوله آزبست ۲۰۰ میلیمتری انتقال آب در بلوار آیت الله طالقانی این شهر تعویض شد.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، مهدی تنگسیری اظهار داشت: پس از دریافت گزارش پلیس راهور مبنی بر تخریب شدید جاده مواصلاتی و آبگرفتگی شدید که باعث ایجاد مشکل در عبور و مرور شده بود، سریعا گروه عملیات در محل شکستگی واقع در بلوار آیت الله طالقانی روبروی راه آهن، حاضر شدند.

وی در خصوص علت طولانی شدن زمان عملیات بیان کرد: گستردگی حادثه به علت عمق زیاد خط که در طول عملیات چند بار ترانشه ریزش کرد و همچنین از بین رفتن کامل قسمتی از شبکه انتقال که قابل تعمیر نبود متاسفانه عملیات تعویض خط لوله زمانبر شد.

تنگسیری ضمن پوزش از همشهریان که با صبر و تحمل در این شرایط سخت همراهی نمودند، افزود: خواهشمندیم با توجه به شرایط تنش آبی و خشکسالی حتماً نسبت به تهیه مخزن نگهداری آب در منازل اقدام نمایند تا در مواقع ضروری تحمل شرایط برای ایشان آسان‌تر گردد.

سرپرست اداره آب و فاضلاب بندر امام خمینی (ره) تصریح کرد: قدردان همکاری شهرداری و پلیس راهور با مجموعه آبفا هستیم.

تنظیم: راشین نجارپور

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴) ۱۴:۳۵
https://www.abfakhz.ir/u/5Hb
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید