پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

راه اندازی دیزل ژنراتور برق اضطراری در تلمبه خانه فاضلاب بندر امام خمینی(ره)

راه اندازی دیزل ژنراتور برق اضطراری در تلمبه خانه فاضلاب بندر امام خمینی(ره)

سرپرست اداره آبفا بندر امام خمینی(ره) گفت: دستگاه دیزل ژنراتور برق اضطراری در تلمبه خانه فاضلاب این شهر پس از تعمیر، مجدد راه اندازی شد.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، مهدی تنگسیری گفت : با توجه به لزوم تجهیز تلمبه خانه برق اضطراری، یک دستگاه دیزل ژنراتور به ظرفیت ۴۰۰ کاوا در تلمبه خانه فاضلاب 4ps  بندر امام خمینی (ره) مجدد تعمیر و راه اندازی شد.

وی افزود: امکان راه اندازی دیزل ژنراتور به صورت دستی و اتوماتیک وجود دارد که در صورت کارکرد خودکار، به محض قطع برق در مدت زمان کوتاهی دیزل ژنراتور وارد مدار شده و برق تلمبه خانه 4ps فاضلاب را تأمین می‌کند.

تنگسیری به اهمیت این اقدام قبل از شروع بارندگی‌ها اشاره کرد و بیان داشت: استفاده از دیزل ژنراتور برای فصل پاییز و زمستان با توجه به احتمال بروز قطع برق  به دلیل  وزش باد و بارندگی اهمیت بسزایی دارد.

تنظیم: راشین نجارپور

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴) ۱۳:۳۸
https://www.abfakhz.ir/u/5Ik
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید