شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

مدیرعامل آبفا خوزستان مطرح کرد: جلوگیری از ورود فاضلاب خام به کارون و اروندرود با بهره‌برداری تصفیه‌خانه خرمشهر

مدیرعامل آبفا خوزستان مطرح کرد: جلوگیری از ورود فاضلاب خام به کارون و اروندرود با بهره‌برداری تصفیه‌خانه خرمشهر

مدیرعامل آب و فاضلاب خوزستان از روند اجرایی پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب خرمشهر بازدید کرد و گفت: با بهره‌برداری از این تصفیه‌خانه، از ورود فاضلاب خام به رودخانه کارون و اروندرود جلوگیری می‌شود.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، در این بازدید که امروز (جمعه ۱۴ آذر) با حضور معاونان و مدیران این شرکت همراه بود، صابر علیدادی مدیرعامل آبفای خوزستان بر لزوم تسریع در اجرای دقیق و با کیفیت این پروژه زیرساختی تأکید کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب خرمشهر یک اولویت مهم زیست‌محیطی و بهداشتی برای استان است.

وی هنگام بازدید از بخش‌های مختلف طرح، خواستار توجه ویژه پیمانکار و ناظر به رعایت استانداردهای فنی، زمان‌بندی و کیفیت اجرا شد.

علیدادی بیان کرد: تصفیه‌خانه فاضلاب خرمشهر پس از بهره‌برداری ضمن جلوگیری از ورود فاضلاب خام به رودخانه کارون و اروندرود، امکان استفاده از پساب تصفیه‌شده برای صنعت را فراهم می‌آورد. این امر در شرایط کم‌آبی خوزستان دارای ارزش اقتصادی و زیست‌محیطی فراوانی است.

 

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴) ۱۳:۱۶
https://www.abfakhz.ir/u/5Iz
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید