چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

پاسخگویی به بیش از ۲۸ هزار تماس مردمی در خوزستان از ابتدای جنگ

پاسخگویی به بیش از ۲۸ هزار تماس مردمی در خوزستان از ابتدای جنگ

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان، از پاسخگویی به ۲۸ هزار و ۹۹۳ تماس برقرار شده مردمی در شهرهای استان از طریق سامانه های هوشمند و کارشناسان از ابتدای جنگ رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، افشین حاتمی با تأکید بر پاسخگویی شبانه‌روزی مرکز ارتباط با مشتریان آب و فاضلاب خوزستان و با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه همکاران این مجموعه از ابتدای جنگ رمضان گفت: مرکز ارتباط با مشتریان استان خوزستان از نخستین روزهای آغاز جنگ تاکنون با فعالیت ۲۴ ساعته و بدون وقفه موفق به پاسخگویی به ۲۸۹۳۳ تماس از مشترکین استان شده است.
وی افزود: از مجموع تماس‌های دریافتی، تعداد ۶۳۶۳ پرونده مربوط به درخواست رسیدگی به مشکلات فاضلاب و تعداد ۵۷۱۸ پرونده مرتبط با حوادث آب ثبت و به ادارات تابعه جهت پیگیری ارجاع شده است.
حاتمی ادامه داد: همچنین ۴۴۲۲ تماس در حوزه مشاوره و راهنمایی مشترکین،۹۶۲۴ در خصوص  پیگیری پرونده های ثبت شده و افت فشار و قطعی های آب شبکه توزیع ، ۲۰ مورد ثبت شکایت و ۲۷۸۶ تماس متفرقه توسط کارشناسان مرکز پاسخگویی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: حضور و تلاش شبانه‌روزی نیروهای مرکز ارتباط با مشتریان در شرایط خاص جنگ رمضان، جلوه‌ای از تعهد و خدمت‌رسانی پایدار به مردم استان خوزستان بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در پایان گفت: استمرار پاسخگویی دقیق و سریع به تماس‌های مردمی، از اولویت‌های اصلی این شرکت در مسیر ارتقای رضایت مشترکان و بهبود کیفیت خدمات به شمار می‌رود.

 

وی همچنین از کارشناسان و متخصصین این حوزه در جهت پاسخگویی متعهدانه در این شرایط حساس تقدیرکرد.
روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۵) ۰۹:۵۶
https://www.abfakhz.ir/u/5Px
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید