سه شنبه ۲۰ اَمرداد ۱۴۰۵
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

تعویض پمپ چاه شماره ۲؛ گامی مؤثر در رفع افت فشار آب روستایی امیدیه

تعویض پمپ چاه شماره ۲؛ گامی مؤثر در رفع افت فشار آب روستایی امیدیه

سرپرست آبفا امیدیه گفت: به منظور پایداری هرچه بیشتر شبکه توزیع آب شرب و ارتقای کیفیت خدمات رسانی به ساکنین، عملیات تعویض پمپ چاه شماره ۲ روستای اسلام‌آباد از توابع شهرستان امیدیه با موفقیت انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، امین درویشی سرپرست آبفا امیدیه افزود: با نصب و راه‌اندازی یک دستگاه پمپ جدید به قدرت ۳۶ کیلووات صورت گرفته، با هدف افزایش راندمان پمپاژ، رفع افت فشار احتمالی و تامین پایدار آب آشامیدنی بهداشتی برای اهالی این روستا اجرا شده است.

وی با اشاره به رسالت ذاتی این اداره برای تامین و توزیع مطلوب آب آشامیدنی، تاکید کرد: تعویض به موقع این تجهیزات نقش بسزایی در جلوگیری از قطعی آب و بهبود فشار شبکه در ساعات اوج مصرف به ویژه در فصول گرم سال دارد.

درویشی در پایان از اهالی محترم روستای اسلام‌آباد درخواست کرد: با صرفه‌جویی در مصرف آب، به ویژه در ساعات اوج گرما، مجموعه آبفا را در ارائه هرچه بهتر خدمات یاری نمایند.

تنظیم: راشین نجارپور

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(سه شنبه ۲۰ اَمرداد ۱۴۰۵) ۱۱:۳۱
https://www.abfakhz.ir/u/60T
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید