سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵
ّشرکت آب و فاضلاب استان خوزستان|دفتر تحریریه الکترونیک|دفتر تحریریه الکترونیک - جزئیات خبر

احیای چاه قدیمی ایذه پس از ۲۰ سال؛ افزایش دبی از ۱۵ به ۳۵ لیتر بر ثانیه

احیای چاه قدیمی ایذه پس از ۲۰ سال؛ افزایش دبی از ۱۵ به ۳۵ لیتر بر ثانیه

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان از بازسازی و راه‌اندازی مجدد چاه بردبران ۳ در ایذه پس از حدود ۲۰ سال خبر داد و گفت: با اجرای عملیات فنی و بهسازی این چاه، دبی آبدهی آن از ۱۵ به ۳۵ لیتر بر ثانیه افزایش یافت؛ اقدامی که نقش مؤثری در تقویت ظرفیت تأمین آب و پایداری شبکه توزیع آب شرب شهر ایذه دارد.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، افشین حاتمی با اشاره به اهمیت تأمین پایدار آب شرب اظهار کرد: چاه بردبران ۳ از منابع مهم تأمین آب شهر ایذه به شمار می‌رود و افزایش ظرفیت آبدهی آن می‌تواند در حفظ تعادل شبکه توزیع و کاهش احتمال افت فشار آب نقش مؤثری داشته باشد.

وی افزود: عملیات بازسازی و راه‌اندازی مجدد این چاه با تلاش تیم عملیاتی و کارشناسان فنی تأسیسات آبفا ایذه انجام شد و در نتیجه آن، دبی چاه از ۱۵ به ۳۵ لیتر بر ثانیه رسید.

حاتمی همچنین از بررسی تجهیزات چاه قدیمی بردبران ۲ خبر داد و بیان کرد: تجهیزات این چاه که خارج از مدار تولید قرار دارد، از سوی کارکنان واحد بهره‌برداری و تأسیسات در حال بررسی است تا امکان استفاده مجدد از تجهیزات قابل بهره‌برداری در عملیات نوسازی، بهسازی و پشتیبانی از چاه‌های فعال فراهم شود.

وی تأکید کرد: شناسایی ظرفیت‌های موجود، استفاده بهینه از تجهیزات و افزایش آمادگی تأسیسات، از جمله اقداماتی است که می‌تواند در مدیریت شرایط اضطراری و کاهش خطر اختلال در تأمین آب مشترکان مؤثر باشد.

تنظیم: راشین نجارپور 

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
(سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵) ۱۲:۱۹
https://www.abfakhz.ir/u/68p
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید